O nas

Naš računovodski servis je servis z dolgoletno tradicijo. Delujemo že od leta 1994 in imamo mnogo izkušenj.


Smo manjši računovodski servis, zato je obravnava naših strank osebna. Vsaki stranki se enakovredno posvečamo in ji svetujemo. Na nas lahko naslovite vsa vprašanja v zvezi z vašim poslovanjem. Prav tako vam bomo pomagali rešiti vse težave, s katerimi se boste srečali na vaši poslovni poti.


Računovodstvo je stroka, ki zahteva nenehno sledenje spremembam na trgu in veliko mero organiziranosti. Veliko našega dela je vezanega na rok, zato je potrebno biti dosleden in natančen.


Naše stranke so naše ogledalo. Njihova lojalnost in zaupanje odražata kakovost našega dela. Zadovoljstvo naših strank je naša prva naloga, zato nam veliko pomenijo povratne informacije, ki jih dobimo od njih. Filozofija našega podjetja je, da smo v koraku s časom in v dobrih odnosih s strankami.


Zavedamo se pomembnosti celostne podobe podjetja, zato smo pred kratkim naš servis preimenovali in izdelali preprost logotip, ki se bo pojavljal povsod kot naš prepoznavni znak. Natančno smo opredelili tudi svojo vizijo, cilje in strategije.

  • Vizija: stremimo k najboljšemu in si prizadevamo biti v koraku s časom. Želimo biti podjetje s kakovostnimi storitvami, ki obvladuje vse izzive okolja in nenehnih sprememb.
  • Cilji:
    - V roku 5 let si želimo prodreti na trg celotne Slovenije, saj se ne želimo omejevati le na trg ,
    - v dveh letih imamo namen razširiti naše poslovanje za 5 novih večjih podjetij in 10 manjših,
    - v roku enega leta bomo porabili polovico manj papirja in privarčevali 25% električne energije ter se tako uveljavili kot okolju prijazno podjetje.

 

Naš temeljni cilj pa je seveda zadovoljstvo naših strank, ki so nam na prvem mestu.


Naš slogan "skupaj za boljši posel" je naše vodilo in se tega tudi držimo. Prizadevamo si za dobro sodelovanje z našimi strankami, saj lahko le tako dosežemo želene rezultate.  Nenehno se izobražujemo, delamo natančno in smo dosledni.

 

Facebook page Twitter LinkedIn Google+