Razvijajte se skupaj z nami in odkrijte nove možnosti poslovanja

Smo podjetje, ki smo nenehno v toku s časom in novostmi na trgu. Spremljamo aktualne spremembe in se izobražujemo, da lahko našim strankam omogočimo kar se da sodobno in ažurno vodenje njihove dokumentacije.

 

Že dolgo prakticiramo komuniciranje na daljavo preko elektronske pošte. Stranka nam lahko tako vse dokumente pošlje na elektronski naslov ali faks, tako lahko poslujemo tudi s strankami, ki niso iz naše neposredne bližine.

 

Odločili smo se tudi za uporabo spletne aplikacije za vodenje elektronskega računovodstva miniMAX. S tem programom skušamo svojim strankam ponudimo sodobno programsko opremo in učinkovito spletno aplikacijo za spremljanje računovodstva in knjigovodstva, ki strankam nudi popoln pregled nad njihovim poslovanjem.

 

Knjiženje in delo s programom miniMAX je hitro, natančno in učinkovito. Program je zasnovan tako, da nudi vse prednosti sodobne tehnologije.

 

Še vedno sicer prisegamo na oseben stik z našimi strankami in poslovnimi partnerji a e-poslovanje vsekakor olajša delo tako nam, kot tudi vsem, ki z nami sodelujejo.

 

Bodite prvi, sledite spremembam, delajte z užitkom! Poslujte z nami!

 

Facebook page Twitter LinkedIn Google+