Storitve na daljavo

Ne želimo se omejevati le na kraj v katerem poslujemo, saj zaradi sodobnih tehnologij in programov to danes ni več potrebno. Imamo vse kar potrebujemo, za učinkovito spletno računovodstvo.  Preko programa MiniMAX lahko podjetniki določene vnose opravijo kar sami, ali pa vnose v celoti prepustijo nam.

 

Dokumentacija se lahko pošilja preko faksa ter elektronske ali navadne pošte. Vse informacije in vprašanja se lahko izmenjujejo po telefonu ali preko elektronskih sporočil.

 

Računovodstvo na daljavo  deluje popolnoma enako in enako učinkovito kot računovodstvo z osebnimi stiki. Ker vemo, da je danes čas najbolj omejen dejavnik, je računovodstvo na daljavo najprimernejša rešitev za vse tiste, ki jim časa primanjkuje, ali so iz oddaljenih krajev.

 

S spletnim računovodstvom in računovodstvom na daljavo pa dosežemo predvsem zmanjševanje količine dokumentacije, povečamo ažurnost in hitrjšo izmenjavo dokumentacije, ustvari se boljša in hitrejša komunikacija, zmanjša se količina papirnate dokumentacije (skrb za okolje) in še veliko drugega. Vsekakor pa vzpodbujamo tudi osebne stike, če je to le mogoče.

 

Zaradi velike konkurence računovodskih servisov v Sloveniji se skoraj vsi tudi prilagajajo spremembam in potrebam tržišča, s tem da uvajajo računovodstvo na daljavo. Vendar je potrebno biti pazljiv pri izbiri, saj vsi ne ponujajo enako kvalitetnih storitev. Mi vam lahko zagotavljamo, da sledimo spremembam in si vedno priskrbimo nakvalitetnejše in najsodobnejše različice programov, da je delo za naše stranke kar se da prijetno in enostavno.

 

Facebook page Twitter LinkedIn Google+