O zasebnosti

Vaša zasebnost na internetu je podjetju Tortuga, Danica Štelcar s.p., pomembna. Ta pravilnik razkriva, kako Tortuga, Danica Štelcar s.p., obravnava osebne podatke, ki jih pridobi. Osebni podatki so podatki, ki vas osebno identificirajo, to so vaše ime, naslov, e-poštni naslov ali telefonska številka, ki sicer niso javno dostopni.

 

Zbiranje in uporaba


Tortuga, Danica Štelcar s.p., je edini lastnik podatkov, zbranih na tej spletni strani, in jih ne bo prodajal, delil ali dajal v najem v druge namene. Tortuga, Danica Štelcar s.p., drugim ne prodaja, deli ali daje v najem e-poštnih naslovov za namene marketinga tretjim osebam, vendar si pridržuje pravico do vključevanja oglasov tretjih oseb v e-pošto. Poleg tega se podane osebne podatke uporablja v namen odgovarjanja na vaše prošnje in poizvedovanja ter pravočasnega posredovanja informacij in posebnih ponudb. Prejemanje takšnih e-poštnih sporočil lahko izključite z zahtevo poslano na info[@]tortuga.si.

 

Težave ali pritožbe


Če menite, da je prišlo do kršenja pogojev tega pravilnika, nas prosimo obvestite na info[@]tortuga.si. Zadevo bomo preverili, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času.

 

Facebook page Twitter LinkedIn Google+